Skip to main content

Laminatul nostru de înaltă calitate iese în evidență în special pentru că este un material sănătos pentru locuințe

Parchetul laminat EGGER este produs de peste 20 de ani, fiind unul dintre furnizorii de top de pardoseli laminate de înaltă calitate din Europa. Dacă alegeţi o pardoseală laminată de la EGGER, alegeţi o pardoseală de cea mai înaltă calitate, de care vă veţi bucura mulți ani și care va crea o stare de bine în toate încăperile.

Pardoselile laminate EGGER sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual și țin pasul în totalitate cu noile tendințe în materie de pardoseli. De asemenea, laminatul nostru de înaltă calitate este în mod special durabil, utilizabil oriunde, iar pardoseala noastră laminată Aqua+ este și mai rezistentă la umiditate. Deoarece factorul de mediu pentru pardoseli este foarte important pentru noi, în producția de pardoseli laminate utilizăm cherestea numai din păduri gestionate în mod sustenabil.

Cu laminatul EGGER, beneficiați de pardoseli care sunt realizate din materiale sănătoase pentru locuința dvs. Oricine își renovează locuința și dorește să își renoveze și pardoseala va considera pardoseala noastră laminată o soluție optimă și rentabilă, cu montare simplă, datorită sistemelor noastre de îmbinare cu clic, brevetate.

 

efp_pro_epl011_stf4_kingsize_livingroom_lounge_chair_couch_plants_window_fishbone

laminat de înaltă calitate și cu o rezistență deosebită

calitate ridicată pentru căminul dvs. datorită tehnologiei noastre anti-statice

laminatul Aqua+ este ideal pentru zonele cu nivel ridicat de umiditate

substanțele naturale asigură un climat sănătos în locuința dvs.

versatil în toate spațiile, atât rezidențiale, cât și comerciale

montare simplă a laminatului datorită sistemelor noastre cu clic, brevetate

laminat cu aspect de gresie, aspect de lemn, aspect de beton – o gamă largă de decoruri pentru fiecare gust și stil de locuință

Durabilitate și valoare pe termen lung

Pardoselile laminate EGGER sunt de înaltă calitate și de încredere.

Utilizăm metode speciale de procesare pentru a oferi produselor noastre o rezistență deosebită și pentru a garanta cea mai lungă durată de viață posibilă a laminatului.

Scopul nostru este de a crea o pardoseală laminată extra-robustărezistentă la abraziune și adecvată astfel încăperilor cu trafic intens.

efp_pro_epd016_d3_large_wv4_detail_broken_plant_pot_dirty_floor

Sănătate și sustenabilitate în locuința dvs.

Laminatul este un tip de pardoseală igienic în mod special.

Suprafața etanșată înseamnă că pardoseala laminată poate ține murdăria la distanță, este ușor de curățat și astfel, este adecvată în mod special pentru persoanele care suferă de alergii.

Cu proprietăți anti-statice, pardoselile noastre laminate asigură calitate în fiecare spațiu locuibil.

Pentru a proteja natura, în calitate de producător de pardoseli laminate, utilizăm cherestea numai din surse de lemn sustenabile.

efp_elfc_detail_kitchen_worktop_herbs_vegetables_stove_oven

Aplicabilitate universală

Pardoselile noastre laminate pot fi utilizate aproape oriunde.

Gama variată de decoruri și diferitele efecte de laminat oferă soluția perfectă pentru orice stil de amenajare.

Pardoselile laminate Aqua+ rezistente la apă sunt adecvate chiar și pentru spațiile cu un nivel ridicat de umiditate și, comparativ cu gresia, sunt mai rentabile și mai ușor de montat.

Cu lipire pe întreaga suprafață, pardoselile laminate EGGER Aqua+ oferă o soluție de pardoseală sigură și pentru spațiile comerciale de dimensiuni mari.

efp_laminte_flooring_home_ehl075_classic_wv4_bathroom_detail_wet_floor

Pardoseli laminate Aqua+ pentru zonele cu un nivel ridicat de umiditate

PRO Laminat cu tehnologie Aqua+

În locul gresiei reci, ați prefera să aveți o pardoseală pe bază de lemn în baia dvs.? Cu EGGER Aqua+ am dezvoltat o tehnologie specială care face laminatul rezistent la apă.

Datorită procesării lor de înaltă calitate și durabilității lor, pardoselile laminate Aqua+ se potrivesc în mod ideal în bucătării, băi, precum și în zonele de intrare și în holuri. Pe lângă reproducerile de lemn, laminatul nostru este disponibil și cu aspect de gresie sau aspect de piatră. În comparație cu gresia clasică, laminatul EGGER

Un beneficiu major al laminatului pentru zonele cu nivel ridicat de umiditate este curățarea facilă. Utilizarea dispozitivelor de curățare cu aburi pentru pardoselile laminate Aqua+ în aplicațiile comerciale este posibilă fără să vă faceţi griji. Suntem convinși de calitatea laminatului Aqua+ și vă oferim o garanție pe viață pentru utilizarea în locuințe.

efp_pro_epl005_stf5_kingsize_wv5_detail_white_marble_floor_dog_food

De ce Parchet Laminat?

Parchetul laminat este o opțiune populară și accesibilă pentru finisarea pardoselilor în locuințe, birouri și alte spații comerciale. Acest tip de parchet este fabricat dintr-un nucleu de fibre lemnoase presate, acoperit cu un strat decorativ care imită aspectul lemnului sau al altor materiale naturale.

Unul dintre principalele avantaje ale parchetului laminat este costul redus de achiziție. Comparativ cu alte tipuri de pardoseli, parchetul laminat este mai accesibil din punct de vedere financiar, făcându-l o opțiune atractivă pentru cei cu un buget limitat.

Montajul simplu și rapid reprezintă un alt beneficiu major al parchetului laminat. Plăcile de parchet se îmbină ușor folosind sistemul de imbinare „dublu-click”, eliminând necesitatea utilizării adezivilor sau a altor materiale de fixare. Acest lucru face ca procesul de instalare să fie rapid și accesibil chiar și pentru cei fără experiență în amenajările interioare.

Varietatea de culori, texturi și modele este un alt aspect apreciat al parchetului laminat. Pe piață se găsesc o gamă largă de opțiuni, de la modele care imită aspectul lemnului natural până la modele cu aspect de piatră sau marmură. Această diversitate permite selectarea unei pardoseli care să se potrivească perfect cu stilul și estetica camerei.

Rezistența la uzură și întreținerea ușoară sunt alte caracteristici importante ale parchetului laminat. Stratul superior al parchetului este adesea tratat cu finisaje protectoare care îl fac rezistent la zgârieturi, pete și alte forme de deteriorare. Curățarea regulată se face cu ușurință folosind mopul sau aspiratorul, fără a fi nevoie de produse de curățare speciale sau întreținere complicată.

Totuși, parchetul laminat prezintă și unele dezavantaje. Comparativ cu alte tipuri de pardoseli, parchetul laminat poate oferi un confort termic mai scăzut, fiind mai rece la atingere. De asemenea, rezistența la umezeală poate fi o problemă, iar în cazul unor scurgeri sau contact prelungit cu lichide, pardoseala laminată poate suferi deteriorări.

EGGER BASIC Laminat

Avantaje și Dezavantaje

         Avantajele parchetului laminat:

  • Cost redus: Parchetul laminat este adesea mai accesibil din punct de vedere financiar decât alte tipuri de pardoseli, fiind o opțiune atractivă pentru cei cu un buget mai restrâns.
  • Instalare simplă: Montajul este rapid și simplu, de obicei, prin sistemul „dublu-click”, fără a fi nevoie de adezivi sau chituri speciale.
  • Variație de modele și culori: Există o varietate largă de opțiuni disponibile, astfel încât să se potrivească cu orice design interior.
  • Rezistență la pete și zgârieturi: Stratul superior al parchetului laminat este rezistent la pete și zgârieturi, facilitând întreținerea și curățarea regulată.

          Dezavantajele parchetului laminat:

  • Rezistență limitată la umiditate: Parchetul laminat poate suferi daune în cazul scurgerilor de apă sau expunerii la umiditate ridicată.
  • Confort termic redus: Are o izolație termică mai scăzută decât alte tipuri de pardoseli, fiind mai rece la atingere.
  • Reparare dificilă: În cazul deteriorărilor majore, parchetul laminat poate fi dificil de reparat sau înlocuit, iar aspectul general poate fi afectat.