Skip to main content

Despre noi

Fie ca este o noua casa pentru familia ta, renovarea unui spatiu de birouri pentru business-ul tau sau pur si simplu, adaugarea catorva elemente decorative cu personalitate spatiului tau, echipa Roka Design iti sta la dispozitie.

Suntem o echipa tanara, ambitioasa, care urmareste constant cele mai noi trenduri in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.

Oferim clientilor nostri solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare, atat pentru resedinte private, cat si pentru spatii comerciale (hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele), dar si multiple surse de inspiratie pentru reamenajari, sfaturi pretioase de la specialisti in design interior, disponibilitate si flexibilitate.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, am ales sa reprezentam in Romania unii dintre liderii mondiali in materie de amenajari interioare: parchet, tapet, mocheta, profile decorative, si nu numai.

Amenajarea oricarui spatiu presupune o investitie de timp, energie si creativitate, de aceea misiunea noastra este sa ne punem la dispozitie aceste resurse pentru ca tu sa-ti poti crea spatiul ideal.

  • Pretul este unul corect, iar produsele sunt de calitate superioara. Sunt foarte multumit de achizitiile si serviciile celor de la Roka Design, chiar se vede diferenta comparativ cu ce este pe piata. De cand am intrat in showroom ne-am dat seama ca zilele noastre de cautari au luat sfarsit.

    Alin, consilierul care s-a ocupat de noi, a avut multa rabdare si ne-a dat cateva sfaturi tehnice foarte importante in montarea parchetului stratificat pentru incalzire in pardoseala.

    Echipele de montaj, atat la parchet, cat si la tapet, au fost adevarati profesionisti.

    Succes Roka. Recomand 100%.Catalin DinClient

  • Materiale de calitate si oameni profesionisti care mi-au oferit consultanta pe tot procesul de la achizitie pana la livrare si montare. Va multumesc si va recomand cu toata increderea!Valentina CioporClient
  • Profesionisti asa cum trebuie sa fie toti cei din domeniu, dar cum rar mai gasesti. Produse bune, consiliere de calitate si, mai ales, meseriasi buni recomandati. Nota 10!Delia DuminicaClient
  • O mare bucurie sa intalnesc oameni profesionisti dispusi sa te consilieze si initieze in a transforma o casa intr-un adevarat camin. Produse de calitate, preturi corecte si consultanta pe masura. Reteta perfecta pentru succes garantat. Felicitari!Stefanica MioaraClient