Skip to main content

Riflaj decorativ 3D Mardom Decor Vivid Alb Mat 200 x 24,7 x 1,6 cm

195.00 lei TVA inclus

Preț/buc

SKU: WP003T-VIVID-200 Categorii: , Brand: .

Descriere

Panourile decorative Vivid WP003 sunt o soluție inovatoare și estetică pentru designul interior, având un design unic triunghiular care se integrează armonios în orice stil decorativ. Aceste panouri aduc un accent distinctiv și modern fiecărei amenajări, îmbunătățind considerabil acustica spațiului prin reducerea reverberațiilor și zgomotului.

Fiind versatile, panourile decorative Vivid WP003 sunt ideale atât pentru garsoniere mici, cât și pentru spații mari. Suprafața riflajelor Vivid este acoperită cu un strat special care egalizează și pregătește suprafața pentru aplicarea oricărei vopsele pe bază de apă, permițând personalizarea culorii după preferințe. Designul unic triunghiular, creat de designerul Tomek Rygalik pentru Mardom Decor, reflectă cele mai bune caracteristici ale designului interior contemporan – combinând estetica modernă cu funcționalitatea și calitatea înaltă.

Un avantaj semnificativ al riflajelor Vivid WP003 este sistemul inovator de îmbinare care permite instalarea rapidă și eficientă a panourilor dintr-o singură bucată. Acest sistem nu doar accelerează procesul de montare, dar asigură și un aspect uniform și perfect, eliminând nevoia de îmbinări complexe și consumatoare de timp.

Pe lângă aspectul estetic și ușurința de instalare, riflajele Vivid WP003 sunt extrem de durabile și rezistente la apă, fiind potrivite pentru orice tip de încăpere, inclusiv camere de zi, holuri și băi. Suprafața panourilor a fost întărită suplimentar prin tehnologia inovatoare ScratchShield®, conferindu-le o rezistență sporită la deteriorări mecanice și uzură zilnică. Această combinație de design sofisticat, performanță acustică și durabilitate face din panourile decorative WP003 o soluție excelentă pentru îmbunătățirea oricărui spațiu interior.

Panourile decorative sunt disponibile în dimensiuni de 2 m și 2,7 m, în două tipuri de finisaj: Mat și Satin.

Acest riflaj are capăt de stânga și capăt de dreapta , dedicate pentru laturile expuse.

Acest riflaj are Profil Intermediar 

Dimensiuni:

  • Lungime: 200 cm
  • Lățime: 24,7 cm
  • Grosime: 1,6 cm

 

Informatii suplimentare

Material riflaj

Polimer dur PolyForce®

Culoare

Alb

Finisaj

Mat

Lungime riflaj

2000 mm

Lățime riflaj

247 mm

Grosime riflaj

16 mm

Rezistență la apă

100%

Vopsibil

Da

Rezistență la zgâriere

Da, ScratchShield®