Skip to main content

Riflaj decorativ 3D Mardom Decor Dab Naturalny Stretto stejar natural mat 200 x 12 x 1,2 cm

96.00 lei TVA inclus

Preț/buc

SKU: L0105T Categorii: , Brand: .

Descriere

Riflajele din colecția Lamelli Stretto prezintă 5 lamele de 10 mm, cu o distanță de 10 mm între ele, oferind un aspect echilibrat și modern.

Ești în căutarea unei soluții eficiente pentru decorarea pereților? Riflajele decorative de la Mardom Decor sunt soluția ideală pentru transformarea rapidă și ușoară a spațiului tău. Cu multiple avantaje, aceste riflaje nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al încăperii, ci și asigură o serie de beneficii suplimentare.

Izolarea fonică și eliminarea ecoului sunt doar câteva dintre avantajele oferite de panourile decorative Mardom Decor. Fabricate din polimer dur PolyForce®, aceste panouri sunt extrem de rezistente la apă, fiind ideale pentru utilizarea în băi, bucătării sau zone cu umiditate ridicată, cum ar fi piscinele. Tehnologia inovatoare ScratchShield® întărește suprafața panourilor, crescând cu 40% duritatea materialului și protejându-le împotriva zgârieturilor și loviturlor, inclusiv a radiațiilor UV.

Panourile decorative Mardom Decor se îmbină perfect între ele în sistemul lambă/uluc și sunt accesorizate cu profile de închidere dedicate stânga/dreapta, asigurând un finisaj impecabil și uniform. Designul lor 3D, adaptat trendurilor actuale de pe piață, îți permite să creezi un interior modern și atrăgător, iar montajul lor simplu și rapid este un avantaj adițional.

Disponibile în două lungimi diferite – 2 m și 2,7 m – panourile Mardom Decor se pot adapta ușor la dimensiunile și necesitățile spațiului tău. Indiferent dacă este vorba despre un spațiu public sau rezidențial, aceste panouri sunt soluția perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate în orice încăpere.

Acest riflaj are capăt de stânga și capăt de dreapta , dedicate pentru laturile expuse.

Instalarea este facilă, rapidă și curată folosind adezivul Fix Pro.

Pentru un efect vizual deosebit, panourile se pot monta împreună cu profilul pentru leduri.

Dimensiuni:

  • Lungime: 200 cm
  • Lățime: 12 cm
  • Grosime: 1,2 cm

Produsul este realizat în întregime în Polonia.

Informatii suplimentare

Material riflaj

Polimer dur PolyForce®

Culoare

Stejar natural

Lungime riflaj

2000 mm

Lățime riflaj

120 mm

Grosime riflaj

12 mm

Rezistență la apă

100%

Rezistență la zgâriere

Da, ScratchShield®