Skip to main content

Riflaj decorativ 3D Mardom Decor Medio Alb Satinat 270 x 12 x 1,2 cm

143.00 lei TVA inclus

Preț/buc

SKU: L0201P Categorii: , Brand: .

Descriere

Riflajul decorativ Medio Alb Satinat L0201P îmbină designul de top cu tehnologii moderne, fiind soluția perfectă pentru designul interior. Aceste riflaje premium sunt acoperite cu un lac special SupremeSatin® de un alb imaculat, ce oferă protecție împotriva uzurii și a murdăriei.

Riflajul este pregătit pentru instalare imediată, eliminând necesitatea vopsirii preliminare. Riflajul decorativ Medio Alb Satinat L0201P de la Mardom Decor este o opțiune remarcabilă pentru decorul pereților în relief. Cu o înălțime special adaptată la standardele apartamentelor, acesta se integrează perfect în diverse interioare, eliminând necesitatea creării îmbinărilor între elemente.

Realizate din polimer dur de înaltă calitate PolyForce, acestea se disting prin densitatea ridicată și rezistența sporită la deteriorare. Tehnologia ScratchShield® întărește materialul, asigurând o protecție maximă împotriva impacturilor și zgârieturilor. Riflajul decorativ de la Mardom Decor este o soluție durabilă și impresionantă, ideală pentru cei ce apreciază soluțiile complete în designul interior.

Disponibile în două lungimi diferite – 2 m și 2,7 m – panourile Mardom Decor se pot adapta ușor la dimensiunile și necesitățile spațiului tău. Indiferent dacă este vorba despre un spațiu public sau rezidențial, aceste panouri sunt soluția perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate în orice încăpere.

Acest riflaj are capăt de stânga și capăt de dreapta , dedicate pentru laturile expuse.

Instalarea este facilă, rapidă și curată folosind adezivul Fix Pro.

Pentru un efect vizual deosebit, panourile se pot monta împreună cu profilul pentru leduri.

Dimensiuni:

  • Lungime: 270 cm
  • Lățime: 12 cm
  • Grosime: 1,2 cm

Produsul este realizat în întregime în Polonia.

Informatii suplimentare

Material riflaj

Polimer dur PolyForce®

Culoare

Alb

Finisaj

Satinat

Lungime riflaj

2700 mm

Lățime riflaj

120 mm

Grosime riflaj

12 mm

Rezistență la apă

100%

Vopsibil

Da

Rezistență la zgâriere

Da, ScratchShield®