Skip to main content

Riflaj decorativ 3D Mardom Decor Duna Satinat Alb 270 x 24,7 x 1,3 cm

290.00 lei TVA inclus

Preț/buc

SKU: WP001P-DUNA-270 Categorii: , Brand: .

Descriere

Panourile de perete tridimensionale WP001, cu model semicircular, reprezintă o soluție modernă pentru decorarea interioară a pereților.

Aceste riflaje sunt complet impermeabile și pot fi vopsite în orice nuanță folosind vopsele pe bază de apă. Panourile sunt acoperite din fabrică cu un strat alb de calitate superioară, fiind pregătite pentru revopsire în orice culoare dorită. Datorită proprietăților lor acustice, elimină reverberațiile nedorite, oferind un confort acustic sporit.

Designul geometric cu coloane semicirculare face din aceste panouri un element de succes în amenajările interioare contemporane. Utilizarea lor este versatilă, putând fi aplicate nu doar pe pereți, ci și pe fronturile dulapurilor, insulele de bucătărie sau ca tăblie pentru pat.

Impermeabilitatea completă a panourilor le face ideale pentru utilizarea în băi sau alte încăperi umede, fără a-și pierde aspectul sau forma în urma contactului constant cu apa. Instalarea este rapidă și precisă, datorită designului care permite o îmbinare perfectă a elementelor, creând un model uniform fără îmbinări vizibile. Panourile se fixează pe perete folosind adezivul de montaj Mardom Fix Pro sau Mardom MAX, aplicat uniform pe partea din spate. De asemenea, sunt disponibile profile de închidere dedicate pentru stânga și dreapta, care asigură un finisaj estetic și subtil pe margini.

Panourile decorative sunt disponibile în dimensiuni de 2 m și 2,7 m, în două tipuri de finisaj: Mat și Satin.

Acest riflaj are capăt de stânga și capăt de dreapta , dedicate pentru laturile expuse.

Dimensiuni:

  • Lungime: 270 cm
  • Lățime: 24,7 cm
  • Grosime: 1,3 cm

 

Informatii suplimentare

Material riflaj

Polimer dur PolyForce®

Culoare

Alb

Finisaj

Satinat

Lungime riflaj

2700 mm

Lățime riflaj

247 mm

Grosime riflaj

13 mm

Rezistență la apă

100%

Vopsibil

Da

Rezistență la zgâriere

Da, ScratchShield®