Skip to main content

Parchet furniruit Kahrs Stejar Driftwood Wide, 1810 x 150 x 7 mm

256.33 lei/mp TVA inclus

Suprafata necesara(mp):
Suprafata calculata(mp):
Pret total:

Descriere

Descriere Parchet Furniruit Kährs:

În viața cotidiană, pardoseala trebuie să reziste la multe provocări – de la copii jucăuși la animale de companie și alte sarcini zilnice. Parchetul furniruit din colecția Life este soluția perfectă: o pardoseală din lemn cu durabilitate excepțională, ce-și păstrează frumusețea și aspectul natural de-a lungul anilor. Rezistentă la zgârieturi, la impact și ușor de întreținut, această colecție oferă 20 modele variate, de la nuanțe deschise până la cele mai închise. Prin noul său concept de produse, Kährs creează o legătură între eleganța pardoselilor din lemn și funcționalitatea vinilului, oferind o soluție durabilă și accesibilă pentru orice interior.

6 motive pentru care ar trebui să optezi pentru parchetul furniruit de la producătorul Kährs – colecția Life:

  • Durabilitatea excețională a pardoselilor din lemn.
  • Clasa superioară de rezistență la uzură, adaptată și pentru utilizarea comercială.
  • Instalare rapidă și simplă, datorită sistemului de îmbinare 5G.
  • Garanție extinsă de 15 ani.
  • Perfecte pentru proiecte de renovare.
  • O paletă de 20 modele elegante

Durabilitate:

Pardoselile furniruite sunt acoperite cu un lac mat de înaltă calitate, care păstrează aspectul natural al lemnului și oferă performanțe remarcabile în timp. Cu o rezistență excepțională la uzură și impact, aceste pardoseli furniruite sunt proiectate să reziste chiar și în medii comerciale. Datorită durității miezului din HDF, rezistența la impact este remarcabilă, iar clasa de trafic 33 asigură o durabilitate pe termen lung. Suprafața este, de asemenea, rezistentă la apă, conferind o protecție suplimentară.

Confort:

Parchetul furniruit oferă un confort de neegalat, rămânând stabilă în ciuda fluctuațiilor de temperatură și umiditate. Această pardoseală poate fi instalată cu încredere pe încălzire prin pardoseală, lângă ferestre mari sau chiar în apropierea șemineelor. Cu o textură plăcută și caldă, este prietenoasă cu cei care preferă să meargă desculți în casă.

Autenticitate:

Parchetul furniruit se remarcă prin eleganța lui autentică. Stratul de uzură este realizat din cea mai bună selecție de stejar sau nuc natural, evidențiind frumusețea naturală a lemnului. Disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele, inclusiv modele cu microbizot pe toate cele patru laturi, aceste pardoseli sunt concepute pentru a conferi un aspect exclusivist oricărui spațiu.

Ușor de instalat:

Ideală pentru proiecte de renovare, pardoseala furniruită poate fi instalată cu ușurință deasupra unei podele existente, cu condiția ca aceasta să fie plană. Grosimea sa de 7 mm permite o potrivire perfectă cu pragurile și ușile existente, economisind astfel timp și bani în timpul renovării. Sistemul de îmbinare 5G facilitează instalarea și permite chiar și reinstalarea ulterioară.

Cu o gamă largă de aplicații, de la apartamente la birouri sau camere de hotel, pardoseala Kährs Life este o alegere versatilă și durabilă pentru orice spațiu.

 

Previzualizați parchetul direct în casa dumneavoastră cu câteva click-uri cu ajutorul aplicației „Planificator de pardoseală”.

Apăsați AICI sau pe imagine pentru a accesa aplicația.

Aveți nevoie de ajutor? Apăsați pe link-ul de mai jos și urmăriți tutorialul pe YouTube.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=f0NKxIUsBiI&t=11s

 

Planificatorul de pardoseală Kährs vă permite să:

🌟 Vizualizați diferite tipuri de pardoseală în propria locuință prin încărcarea unei fotografii.

🌟 Alegeți dintr-o galerie extinsă de fotografii cu încăperi preinstalate.

🌟 Comparați diferite tipuri de pardoseală – atât lemn, cât și vinil.

🌟 Încercați diferite unghiuri de montare.

🌟 Descărcați sau partajați rezultatele preferate.

 

Informatii suplimentare

Clasa de trafic

Rezidențial

Specie lemn

Colecția

Life

Culoare

Deschis, Maro deschis, Stejar deschis

Format placă

1810 x 150 x 7 mm

Montaj

Flotant, Lipit cu adeziv

Grosime strat uzură

0,6 mm

Sistem de îmbinare

Dublu Click 5G

Tratament de suprafață

Lac mat

Tratament de rafinare

Micro-teșit pe 4 fețe

Garanție

15 ani

Tip placă

1 lamelă

Selecție de lemn

Country

Fisa tehnica

https://www.kahrs.com/api/Tds/Pdf?e=49264&l=en&n=LTCLRW3005-150&room=

Ghid instalare

https://www.kahrs.com/globalassets/kahrs/consumer/documents/installation/wood-floors—all-joints/kahrs-installation-guide-wood-flooring-5s-5g-2g-tg-en-uk.pdf

Ghid de intretinere

https://www.kahrs.com/globalassets/kahrs/consumer/documents/maintenance/domestic-areas/kahrs-maintenance-guide-domestic-areas-en.pdf

Pret lei/MP

201-300