Skip to main content

Parchet dublu stratificat Kahrs Stejar Smoked AB Uleiat, 1200 x 120 x 11 mm

551.98 lei/mp TVA inclus

Suprafata necesara(mp):
Suprafata calculata(mp):
Pret total:

Descriere

Previzualizați parchetul direct în casa dumneavoastră cu câteva click-uri cu ajutorul aplicației „Planificator de pardoseală”.

Apăsați AICI sau pe imagine pentru a accesa aplicația.

Aveți nevoie de ajutor? Apăsați pe link-ul de mai jos și urmăriți tutorialul pe YouTube.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=f0NKxIUsBiI&t=11s

 

Planificatorul de pardoseală Kährs vă permite să:

🌟 Vizualizați diferite tipuri de pardoseală în propria locuință prin încărcarea unei fotografii.

🌟 Alegeți dintr-o galerie extinsă de fotografii cu încăperi preinstalate.

🌟 Comparați diferite tipuri de pardoseală – atât lemn, cât și vinil.

🌟 Încercați diferite unghiuri de montare.

🌟 Descărcați sau partajați rezultatele preferate.

 

Descriere Parchet Stratificat Kährs:

Parchetul stratificat de la Kahrs este cunoscut pentru calitatea și eleganța sa. Acesta este realizat din mai multe straturi de lemn, cu un strat superior din lemn natural, care oferă aspectul și senzația autentică a lemnului. Parchetul stratificat Kahrs este disponibil într-o varietate de stiluri și culori, adaptându-se oricărui decor și gusturi individuale.

Parchetul dublu stratificat este un tip de podea fabricat din două straturi distincte de lemn, îmbinate între ele pentru a crea o structură rezistentă și durabilă. Stratul superior, numit strat de uzură, este de obicei realizat dintr-un lemn dur, cum ar fi stejarul, fagul sau frasinul, care conferă rezistență la zgârieturi și uzură.

Stratul inferior este alcătuit din mai multe straturi subțiri de lemn mai moale, cum ar fi molidul sau pinul, dispuse în mod încrucișat pentru a oferi stabilitate și rezistență la schimbările de umiditate și temperatură. Această construcție stratificată face ca parchetul să fie mai stabil și mai rezistent decât parchetul tradițional dintr-o singură bucată de lemn. Parchetul dublu stratificat este adesea disponibil într-o varietate de finisaje și culori, permițându-vă să alegeți stilul care se potrivește cel mai bine cu interiorul dvs. Podeaua din parchet dublu stratificat este o alegere populară datorită aspectului său elegant, durabilității și ușurinței de întreținere.

Fiecare placă de parchet stratificat de la Kahrs este prelucrată cu atenție pentru a evidenția frumusețea naturală a lemnului. Finisajele de înaltă calitate protejează parchetul de zgârieturi și pete, în timp ce accentuează caracteristicile unice ale lemnului. În plus, parchetul stratificat Kahrs este ușor de întreținut, necesitând doar o curățare regulată și o protecție adecvată pentru a păstra aspectul său original pe termen lung.

Cu parchetul stratificat de la Kahrs, poți adăuga un element de eleganță și calitate în orice cameră a casei tale, creând un mediu confortabil și rafinat.

Informatii suplimentare

Clasa de trafic

Rezidențial

Specie lemn

Colecția

Atelier

Culoare

Inchis, Negru, Stejar inchis

Format placă

1200 x 120 x 11 mm

Montaj

Flotant, Lipit cu adeziv

Grosime strat uzură

3,5 mm

Sistem de îmbinare

Nut-Feder

Încălzire în pardoseală

Da

Mp/cutie

1.44

Tratament de suprafață

Afumat, Bizotat, Uleiat

Tratament de rafinare

Micro-teșit pe 4 fețe, Periat

Garanție

30 ani

Tip placă

1 lamelă

Selecție de lemn

Select

Fisa tehnica

https://parchetscandinav.ro/files/download/cataloage/kahrs/atelier-smoked-oak-ab-11-mm.pdf

Ghid instalare

https://www.kahrs.com/globalassets/kahrs/consumer/documents/installation/wood-floors—all-joints/kahrs-installation-guide-wood-flooring-2-layer-de.pdf

Ghid de intretinere

https://www.kahrs.com/globalassets/kahrs/consumer/documents/maintenance/domestic-areas/kahrs-maintenance-guide-domestic-areas-en.pdf

Pret lei/MP

501-600