Skip to main content

Parchet laminat Egger EPL168 Chromix alb

89.95 lei/mp TVA inclus

Suprafata necesara(mp):
Suprafata calculata(mp):
Pret total:

Descriere

Pardoseala laminată EGGER cu aspect clasic de placă de lemn, pentru spații umede

Chromix alb impresionează cu aspectul său versatil: pe de o parte, simulează un aspect metalic, pe de altă parte, amintește de aspectul de beton, toate acestea într-o nuanță de culoare alb deschis.

Cu o experiență de peste 20 de ani în producerea parchetului laminat, Egger este unul dintre furnizorii de top din Europa.

Avantajele dumneavoastră

  • Rezistă la umiditate până la 72 de ore datorită structurii speciale a produsului cu panou suport Aqua+ și montare potrivită pe formă cu sistemul de instalare CLIC it!
  • Ideală pentru bucătării, băi și holuri, precum și pentru uz comercial cu standarde înalte de curățenie – ușor de curățat cu un aspirator cu aburi
  • Montare flexibilă datorită sistemului de instalare CLIC it! cu sau fără adeziv

De la o sufragerie confortabilă la o mansardă puristă, de la un spațiu rustic pentru servit masa, la o cameră de hotel primitoare: laminatul este unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseală. Și unul dintre cele mai versatile. Datorită varietății decorurilor autentice, de la aspectul cochet al lemnului masiv, la luminozitatea și eleganța scandinavă cu stil, designul perfect poate fi regăsit în fiecare încăpere și fiecare dorință în materie de amenajări interioare. Alături de gama vastă de decoruri, pardoseala noastră laminată dispune de o execuție de înaltă calitate și caracteristici funcționale. Este rezistentă și ușor de întreținut, flexibilă și ușor de montat. Toate acestea la un raport preț-performanță excelent. Simțiți la fiecare pas calitatea pardoselii noastre laminate.

Adio dale reci: alegeți pardoseli produse sustenabil și ușor de montat. Pardoseala noastră laminată cu tehnologia Aqua+ ține apa la distanță. Datorită panoului suport rezistent la umiditate, Aqua+, este perfectă pentru baie, bucătărie și holuri și desigur pentru medii comerciale curățate frecvent. Pardoseala noastră laminată Aqua+ este ușor de curățat, chiar și cu aspiratoare cu abur.

 

Informatii suplimentare

Clasa de trafic

32 Comercial – Trafic mediu

Culoare

Alb

Montaj

Flotant

Lungime x lățime

1.292 x 327 mm

Grosime

8 mm

Suprafață pachet

2,53 m²

Încălzire în pardoseală

Da

Garanție

20 ani

Risc de alunecare

Nu

Rezistență la apă

72 de ore

Antibacterian

Antibacteriană grație rezistenței naturale a suprafeței din rășină melaminată care împiedică reproducerea bacteriilor. Fără adaos de agenți chimici.

Sigiliu de calitate

Blue Angel – Produsele EGGER au obţinut cel mai vechi şi renumit sigiliu de autentificare din lume: Blue Angel confirmă angajamentul nostru faţă de protecţia mediului.

Certificare

Certificat PEFC – asigurarea silviculturii sustenabile pe termen lung este o prioritate de top pentru EGGER. PEFC, unul dintre sistemele de certificare lider din Europa, confirmă angajamentul nostru.

Declaratie de garantie

https://tinyurl.com/EGGER-declaratie-de-garantie

Fisa tehnica

https://tinyurl.com/EGGER-fisa-tehnica-aquaplus

Ghid instalare

https://tinyurl.com/EGGER-ghid-instalare

Brosura - Instalare usoara

https://tinyurl.com/EGGER-brosura-instalare-usoara

Ghid intretinere

https://tinyurl.com/EGGER-ghid-intretinere

Pret lei/MP

76-100