Skip to main content

Parchet laminat Egger EPL096 Stejar Grayson natur

59.95 lei/mp TVA inclus

Stoc epuizat

Categorie: Brand: .

Descriere

Cu o experienta de peste 20 de ani in producerea  parchetului laminat, Egger este unul dintre furnizorii de top din Europa.   

 Noua colectie Egger Pro Laminate se remarca prin modele foarte atragatoare din punct de vedere vizual cat si de o rezistenta crescuta la traficul comercial.

Avantajele dumneavoastra

  • Rezista la umiditate pana la 72 de ore datorita structurii speciale a produsului cu panou suport Aqua+ si montare potrivita pe forma cu sistemul de instalare CLIC it!
  • Ideala pentru bucatarii, bai si holuri, precum si pentru uz comercial cu standarde inalte de curatenie, usor de curatat cu un aspirator cu aburi
  • Montare flexibila datorita sistemului de instalare CLIC it! cu sau fara adeziv

De la o sufragerie confortabila la o mansarda purista, de la un spatiu rustic pentru servit masa, la o camera de hotel primitoare: laminatul este unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseala. Si unul dintre cele mai versatile. Datorita varietatii decorurilor autentice, de la aspectul cochet al lemnului masiv, la luminozitatea si eleganta scandinava cu stil, designul perfect poate fi regasit in fiecare incapere si fiecare dorinta in materie de amenajari interioare. Alaturi de gama vasta de decoruri, pardoseala noastra laminata dispune de o executie de inalta calitate si caracteristici functionale. Este rezistenta si usor de intretinut, flexibila si usor de montat. Toate acestea la un raport pret-performanta excelent. Simtiti la fiecare pas calitatea pardoselii noastre laminate.

 

Informatii suplimentare

Clasa de trafic

32 Comercial – Trafic mediu

Culoare

Stejar deschis

Montaj

Flotant

Lungime x lățime

1.292 x 193 mm

Grosime

8 mm

Suprafață pachet

1,99 m²

Încălzire în pardoseală

Da

Garanție

20 ani

Risc de alunecare

Nu

Antibacterian

Antibacteriană grație rezistenței naturale a suprafeței din rășină melaminată care împiedică reproducerea bacteriilor. Fără adaos de agenți chimici.

Sigiliu de calitate

Blue Angel – Produsele EGGER au obţinut cel mai vechi şi renumit sigiliu de autentificare din lume: Blue Angel confirmă angajamentul nostru faţă de protecţia mediului.

Certificare

Certificat PEFC – asigurarea silviculturii sustenabile pe termen lung este o prioritate de top pentru EGGER. PEFC, unul dintre sistemele de certificare lider din Europa, confirmă angajamentul nostru.

Declaratie de garantie

https://tinyurl.com/EGGER-declaratie-de-garantie

Fisa tehnica

https://tinyurl.com/EGGER-fisa-tehnica-aquaplus

Ghid instalare

https://tinyurl.com/EGGER-ghid-instalare

Brosura - Instalare usoara

https://tinyurl.com/EGGER-brosura-instalare-usoara

Ghid intretinere

https://tinyurl.com/EGGER-ghid-intretinere

Pret lei/MP

51-75