Skip to main content

Egger EPL090 Salcam colorat

47.49 lei/mp TVA inclus

Suprafata necesara(mp):
Suprafata calculata(mp):
Pret total:
Categorie: Brand: .

Descriere

Cu o experientae peste 20 de ani in producerea  parchetului laminat , Egger este unul dintre furnizori de top din Europa.   

 Noua colectie Egger Pro Laminate se remarca prin modele foarte atragatoare din punct de vedere vizualcat si de o rezistenta crescuta la traficul comercial.

Avantajele dumneavoastră

  • Rezistă la umiditate până la 72 de ore datorită structurii speciale a produsului cu panou suport Aqua+ și montare potrivită pe formă cu sistemul de instalare CLIC it!
  • Ideală pentru bucătării, băi și holuri, precum și pentru uz comercial cu standarde înalte de curățenie – ușor de curățat cu un aspirator cu aburi
  • Montare flexibilă datorită sistemului de instalare CLIC it! cu sau fără adeziv

De la o sufragerie confortabilă la o mansardă puristă, de la un spațiu rustic pentru servit masa, la o cameră de hotel primitoare: laminatul este unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseală. Și unul dintre cele mai versatile. Datorită varietății decorurilor autentice, de la aspectul cochet al lemnului masiv, la luminozitatea și eleganța scandinavă cu stil, designul perfect poate fi regăsit în fiecare încăpere și fiecare dorință în materie de amenajări interioare. Alături de gama vastă de decoruri, pardoseala noastră laminată dispune de o execuție de înaltă calitate și caracteristici funcționale. Este rezistentă și ușor de întreținut, flexibilă și ușor de montat. Toate acestea la un raport preț-performanță excelent. Simțiți la fiecare pas calitatea pardoselii noastre laminate.

Informatii suplimentare

Clasa de trafic

32 Comercial trafic mediu

Culoare

Maro inchis

Format placa

Classic 1291x193mm

Grosime

8mm

Incalzire in pardoseala

Da

Pret lei/MP

40 – 50