Skip to main content

Detergent Bona pardoseli ceramice si laminate 4L

119.00 lei TVA inclus

Descriere

Rezervele economice cu detergent Bona pentru curățarea pardoselilor din laminat, ceramică și piatră pot fi folosite atât pentru pulverizatorul Bona cu declanșator, cât și pentru cartușul Bona cu detergent pentru curățarea pardoselilor din piatră, ceramică și laminate. Are o formulă fără clătire, care nu lasă dâre și curăță eficient pardoselile cu suprafață dură, îndepărtând praful și murdăria.

Detergentul Bona pentru laminat, ceramică și piatră, care curăță rapid și ușor este sigur și eficient pentru utilizarea pe pardoseli cu suprafața dură. Formula fără clătire care nu lasă dâre, curăță eficient pardoselile cu suprafață dură, îndepărtând praful și murdăria și lăsând pardoselile curate și frumoase. Are o formulă specială pentru vinil de lux, LVT, LVP, linoleum, piatră, terrazzo, vinil, marmură poroasă sigilată, laminat și plăci sigilate neceruite (ceramică, Mexican Saltillo, piatră de carieră). Soluțiile pe bază de apă și certificarea GREENGUARD GOLD garantează un produs sigur pentru familie, pentru animalele dvs. de companie și pentru planeta noastră.

Beneficii cheie:

  • Gata preparat pentru utilizare – doar pulverizați și curățați cu mopul. Nu este necesară amestecarea în găleată pentru o curățare care nu lasă dâre
  • Rezerva economică are o mărime care economisește bani
  • Recomandat de profesioniști încă din anul 1919