Skip to main content

Detergent pentru curatare pardoseli din lemn Bona cartus 0.85L

47.48 lei TVA inclus

Descriere

Detergentul Bona pentru curățarea pardoselilor din lemn din cartușele rezervă economice poate fi folosit atât pentru pulverizatorul cu declanșator, cât și pentru cartușul cu Detergent Bona pentru curățarea pardoselilor din lemn. Este conceput special pentru a îndepărta în siguranță praful și murdăria de pe pardoselile din lemn. Formula sa pregătită pentru utilizare se usucă rapid și nu lasă reziduuri în urmă.

Atunci când căutați cea mai bună îngrijire pentru pardoselile din lemn, numeroşi antreprenori din industria pardoselilor recomandă folosirea detergentului Bona pentru pardoseli din lemn. Soluția cu pH neutru, fără reziduuri, care curăță rapid, va curăța pardoselile din lemn, îndepărtând cu delicatețe și eficient praful, murdăria ușoară și pe cea persistentă și redând strălucirea și frumusețea naturale ale pardoselii. Sigur pentru toate pardoselile din lemn cu finisaj din poliuretan neceruite. La testele efectuate de laboratoare terțe, Bona a depășit alți 11 detergenți pentru pardoseală, la îndepărtarea murdăriei menajere. Soluțiile pe bază de apă și certificarea GREENGUARD GOLD garantează un produs sigur pentru familie, pentru animalele dvs. de companie și pentru planeta noastră.

Beneficii cheie:

  • Formula de curățare pe bază de apă se usucă rapid, nu conține reziduuri și este sigură pentru oameni, pentru animale de companie și pentru planetă.
  • Rezerva economică care economisește bani
  • Gata de utilizat – doar pulverizați și curățați cu mopul
  • Recomandat de profesioniști încă din anul 1919