Skip to main content

Tratament pardoseli lemn Bona Polish Lucios 1L

79.20 lei TVA inclus

Descriere

Polish-ul lucios Bona pentru podele din lemn restabilește strălucirea puternică a podelelor dvs. din lemn, oferindu-le, în același timp, protecție permanentă împotriva uzurii.

Gata preparat pentru tratarea parchetului lacuit lucios/satinat; Pe baza de poliuretan pentru o foarte buna protectie impotriva uzurii.

Consum 50mp/L

Bona Wood Floor Polish Gloss restabilește strălucirea podelelor tale din lemn, oferind în același timp protecție împotriva uzurii.

Amestecul durabil de uretan acrilic adaugă un strat protector de luciu ridicat și umple micro-zgârieturile, îmbunătățind aspectul podelei tale.

Utilizați-l la fiecare 1-4 luni, în funcție de trafic, pentru a menține podelele revigorate și cu aspect nou.

Important! Întotdeauna testați podelele pentru aderență și rezultatele dorite înainte de utilizare.

Sigur pentru toate podelele din lemn finisate cu poliuretan necerat. Nu utilizați pe podele cerate sau uleiate.

Polish-ul lucios Bona pentru podele din lemn restabilește strălucirea podelelor dvs. din lemn, oferindu-le protecție împotriva uzurii. Amestecul acrilic durabil, din uretan, adaugă un strat protector foarte lucios și umple zgârieturile microscopice, îmbunătățind aspectul pardoselii dvs. Folosiți la fiecare 1-4 luni, în funcție de trafic, pentru a vă menține pardoselile revitalizate și cu aspect nou. Important! Înainte de utilizare, testați întotdeauna aderența pardoselilor și verificați dacă obțineți rezultatul dorit. Sigur pentru toate pardoselile din lemn cu finisaj din poliuretan neceruite. Nu utilizați pe podele ceruite sau tratate cu ulei.

Beneficii cheie:

  • Formulă cu luciu puternic
  • Adaugă un strat de protecție
  • Umple zgârieturile microscopice
  • Certificat GREENGUARD