Politica de confidentialitate

ROKA TOP DESIGN SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. ROKA TOP DESIGN SRL respectă Regulamentul UE 2016/679 (GDPR) precum și orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Pe langa Politica de confidentialitate, va rugam sa cititi si Termeni si conditii si Politica de utilizare a cookie-urilor.

Pentru orice întrebare vă rugăm să contactați responsabilul cu protecția datelor desemnat în cadrul firmei noastre, trimitand un mail la următoarea adresă: datepersonale@rokadesign.ro.

ROKA TOP DESIGN SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre ROKA TOP DESIGN SRL pentru a facilita accesul clientului la urmatoarele servicii:

  • Crearea și administrarea contului în cadrul platformei rokadesign.ro
  • Validarea, expedierea și facturarea comenzilor către client
  • Ulterior validării comenzii, pentru transmiterea de informații privind produsele, perioadele de livrare, anulări sau alte probleme de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către client
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale
  • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările cu privire la comenzi sau la produsele și serviciile ROKA TOP DESIGN. Aceste servicii pot include trimiterea de newslettere și / sau alerte periodice, în format electronic, telefonic sau prin poștă
  • Scopuri statistice, fără ca drepturile și libertățile fundamentale ale clientului să fie afectate
  • Imbunătățirea serviciilor ROKA TOP DESIGN SRL și scopuri de marketing: prin mesaje de tip e-mail, SMS, telefonice, mobile push, webpush, etc., conținând informații cu privire la oferta curentă sau informații referitoare la produsele adăugate în secțiunea „wishlist” / „coșul cumparaturi”

Orice client ROKA TOP DESIGN are dreptul și libertatea de a își retrage consimțământul de prelucrare a datelor prin:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor, accesand pagina pentru administrarea datelor:

http://rokadesign.ro/gdpr-administrarea-datelor/

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ROKA TOP DESIGN SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului – ROKA TOP DESIGN SRL – acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

De asemenea, ROKA TOP DESIGN SRL poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și ca furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a Bunurilor și Serviciilor noastre.

Informatiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătoresti și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Solicitarea ștergerii datelor cu caracter personal se poate realiza în cazul în care datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, sau v-ați retras consimțământul

Datele personale urmează să fie stocate de către ROKA TOP DESIGN SRL cât timp aveți un cont în platforma rokadesign.ro. Puteți să solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau a contului, accesand optiunea Uita-ma de la adresa:

http://rokadesign.ro/gdpr-administrarea-datelor/